Boes & Loes ... wie?

Hallo luitjes,

je bent dus nieuwsgierig naar wie Boes & Loes eigenlijk zijn? 
Wel hieronder ga je het een en ander te weten komen over ons:

Over Boes:
Boes, is het alterego van Bart! Bart is ter wereld gekomen op 9 mei 1980 te Neerpelt. Kleuterklas heeft hij in Lommel en Bree gedaan, de lagere school heeft hij in Overpelt gedaan. Toen was hij oud genoeg om naar de middelbare school te gaan, die heeft hij op het college in Neerpelt gevolgd. In het middelbaar heeft hij Moderne Talen - Wetenschappen gestudeerd. Daarna is hij in Haarlem op kot geweest om daar zijn droom te gaan volgen. Hij wou heel graag aerospace engineer worden. En hij zit nog steeds met zijn hoofd in de wolken.

Ondertussen is Boes zijn eigen baas. Hij is consultant in de pharmacy.

Over Loes:
Loes, is het alterego van Annelies! Annelies is ter wereld gekomen om 1 juni 1985 te Sint-Truiden. De lagere school heeft zij in de Urselinnen in Sint-truiden gedaan. Tijdens het middelbaar onderwijs is zij op KCST in Sint-truiden Handel en daarna Boekhouden-Informatica gaan volgen. Daarna ben is ze naar de hogeschool gegaan in Hasselt waar ze 3 jaar  lerarenopleiding heeft gevolgd en met glans is geslaagd. Dit was op de Provinciale Hogeschool Limburg. Ondertussen werkt zij ook als onderwijzeres op Provil ION in Lommel!

Over Boes & Loes ..... & Soes:
Bart & Annelies hebben elkaar in augustus 2006 leren kennen via het internet! Geen van beiden was op zoek naar een vaste relatie! Maar al mailend kwam het van het één het ander. En op 7 oktober 2006 waren we *boink* een koppel. 

Samen bouwen we nu aan ons eigen huisje op de befaamde Lepelstraat! sinds 26 augusustus 2012 zitten we er eindelijk in, na héél hard werken! 

Op 8 juli 2011 was het onze grote dag en stapten we samen in het huwelijksbootje. 2 dagen later kregen we van zo'n klein staafje te horen, dat we 9 maanden later een klein aapje zouden verwachten! Alleen heeft dat klein aapje beslist om 5 weken vroeger te worden geboren. Op 17 februari 2012 is ons leven helemaal op zijn kop gezet door een klein jongetje van 2kg890 en 47,5 cm lang, Jef genaamd! Geen opmerkingen:

Een reactie posten